Den om sol och blå himmel

via GIPHY

Vilket härligt väder. 9 plusgrader vid åtta i morse, hur härligt är det inte? Jag klagar inte. Även om jag inte kan sitta i solen, så är det härligt när sommaren närmar sig.
Idag ska gubben iväg och bada med ungarna, medan jag är hemma och har ont och tycker lite synd om mig själv.
Jag drog ur min elaka tand häromdagen, och nu har jag ont i överkäken efter det, som grädde på moset så lossnade kronan som satt bredvid också, haha, jag misstänkte att det skulle bli så, och jag får inte tag i tandläkaren förrän tidigast måndag. Så, jag har noll lust att visa mig ute, med glugg och ont i munnen. Så, jag stannar hemma och pluggar istället, och knaprar alvedon.

Tänkte jag skulle göra klart den sista kompletteringen jag har kvar, så är det färdigt också.

Vad mer? Det händer inte speciellt mycket den här helgen, jag har kollat in lite databasgrejor för nuvarande kursen också, men jag blev inte klokare av det så jag måste rota fram kursboken, haha.
Har satt igång diskmaskinen, och snart ska jag slänga igång tvättmaskinen också, idag står det sängkläder på schemat. :)

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *