Sponsrat inlägg: Baby Foot!

Häromdagen fick jag ett paket med Baby Foot, som jag testade på. Har provat flera av dessa förpackningar förut, men inte just detta märke.
Alltid lika roligt att få göra fötterna fina, tycker ni inte? Jag besparar er bilder på mina fötter alltså, personligen HATAR jag fötter och skulle aldrig vilja se ett par på bild haha! ;D

“Med hjälp av 17 olika naturliga extrakt avlägsnar BabyFoot alla döda hudceller från dina fötter helt utan ansträngning. Sätt påsarna på fötterna i ca en timma.

De naturliga fruktsyrorna i BabyFoot avlägsnar då kopplingarna mellan lagren av döda hudceller och den döda huden faller av.”
Baby Foot
Förpackningen var på svenska, lätt att förstå och mycket stora påsar att stoppa in fötterna i. Med kom också lite tejpbitar så man kan få påsarna att sitta bättre.
Själv föredrar jag att dra på ett par strumpor över så de sitter ordentligt. Ett tips! :)

Baby Foot träs på fötterna under en timme för en engångsbehandling. Den börjar sedan verka direkt och efter ungefär en vecka börjar fötterna att flagna och den döda huden peelas bort av den friktion som inträffar när vi rör oss varje dag. Efter 14 dagar är dina fötter mjuka och lena.

Jag är inne på dag 3 just nu, och väntar med spänning på att fötterna ska börja flagna haha. Det är lika roligt varje gång. Jag har aldrig blivit missnöjd!

Ni kan finna dessa underbara behandlingar på ICA, Lifebutikerna och online hos ex. Lyko, Bodystore och Apotea, http://www.apotea.se/baby-foot-fotpeelingp%C3%A5sar

Rekommenderas VERKLIGEN om du inte vill sitta och fila och blötlägga och hålla på. Man kan göra så mycket roligare saker än att kämpa med fötterna. En behandling räcker oftast väldigt långt.
Har du väldigt mycket med förhårdnader kanske du måste göra om behandlingen, men hallå, det är det VÄRT!

Baby Foot rekommenderas inte för diabetiker eller gravida personer.

Tack även för de goda chokladkexen som skickades med, de uppskattades av resten av familjen ;)

 

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *