Summer Of Sam

Äntligen fredag.
Har kontrakt påskrivet och klart här hemma, tänkte ringa de som bor där nu och höra när dom hade tänkt o flytta. Vill flytta in sista helgen i januari, undrar om det kan gå för sig, annars måste vi vänta tills första helgen i februari. Hm.

Suck, vill inte jobba idag, vill stanna hemma och ligga i sängen och glo på film eller något. Gäsp.

Så himla trött.

Jag måste gå ut snart. Vill inte, kallt!

Satt på puben igår i Väsby och drack en öl och en shots med en fd jobbarkompis som fyllde år, trevligt, vi snackade skit o hade kul :) Innan det hade vi fixat kontraktet och tom hunnit gå in till Powers HK och tracka dom lite, shit, det var knappt några kvar där, hemskt. Tre våningar med folk var det förut, nu är det en våning kvar bara. Stackars människor.
Men kul o träffa kundtjänst där igen, saknar de där puckona lite :)

Jäkla bilköer idag, åker alla tidigt till jobbet idag så de ska komma hem tidigare när de slutar månntro? Troligen.

Men brrr, det ser bra kallt ut därute, trots att vi inte har en millimeter snö.

Urk, gläck, magsjuka? Err..jag mår inte bra alls, undrar om maten vi åt igår var så jäkla bra jag..nää..inte sitta här, måste lägga mig ner igen..urk. Ska nog ta o se någon film o försöka få magen o lugna ner sig lite.

Vad hände egentligen med tonårsdrömmen Johnny i filmen Ingen kan älska som vi? :)

Hm, fick roligt samtal när jag var och handlade, en kompis har fixat en mörklila hörnsoffa åt oss som vi får när vi flyttar till Väsby. Men så najs! :))
Personen som har den just nu bor tre hus ifrån oss, så vi kan typ bara gå och hämta den, nu ser jag ännu mer fram emot att flytta! Kan det bli februari snart? :D

Det känns som livet börjar ordna sig nu, vi har förstahandskontrakt, båda har jobb, karln håller på o tar körkort. Hm. Jag blir nästan stolt över oss ;)

Hm, nu har han åkt till Dalarna, suck.
Om ungefär en timma kommer dom och ska se på lägenheten, gah, långt dit, jag är snortrött..vill lägga mig och kolla film..

Nu har dom sett på lägenheten, tror att killen blev lite kär i lägenheten faktiskt. Bra det :) Hoppas han vill flytta in direkt när vi drar, så vi slipper sista månadshyran :)
Gör inte mig något ;)

Hm, måste komma ihåg ringa de nuvarande hyresgästerna i våran nya lägenhet. *minnesnotering*

Gud vad det snöar ute, men ganska mysigt att sitta här inne i mörkret och kolla ut på snön som faller. Men jag gillar inte snö, kallt och hemskt.

0