350 g pastarör (okokt)
Köttfärsröra
500 g blandfärs
1 påse tacokrydda
400 g krossade tomater
1 liten burk majs (150 g)
2 dl lätt crème fraiche
1-2 tsk sambal oelek
Salt
Ostsås
1 msk vetemjöl
3 dl mjölk
1 dl riven ost
Salt, vitpeppar
Koka pastan, häll den i en smord ugnsform.
Stek köttfärsen, krydda med tacokryddan. Häll på krossade tomater, majs och crème fraiche. Smaka av med sambal oelek och salt och låt det sedan koka ihop i 5-10 minuter.
Rör ut mjölet i lite av mjölken. Späd med resten av mjölken och koka upp allt, låt det koka i 5 minuter. Rör ner osten och smaka av med salt och lite vitpeppar.
Fördela köttfärsröran på pastan, häll över ostsåsen. Gratinera i 225 grader ca 15 minuter. Serveras med sallad.