Thank God Its Friday!

Goddagens!
Äntligen fredag och äntligen helg!

Här är jag, jobbat 8 timmar idag, sprungit som en tätting mellan Landstinget och Centrex då de hade bokat in mig på båda.
Nåja, jag klarar mig :)

Är arbetsskadad, har ont i ett finger, pekfingret på vänster hand är väldigt ömt, så jag har lindat om det så det ska få vila lite. Få se hur det är efter helgen, är väl någon rörelse antar jag som jag gör på jobbet hela tiden som orsakat det.
Kan inte komma på vad bara, men det lär väl märkas.

Helg ja, ungarna sover , Peppe är och köper kebabrulle åt oss, för sen ska han till grannen i huset bredvid och spela tvspel. Dessa barn ;)

På söndag ska jag och träna, så jag hoppas verkligen jag är på topp ;)

Men nej, nu ska jag kolla runt lite och se om jag hittar något att se på ikväll annars blir det Remember Me ;)

Fick hem mitt hår idag som jag ropade in på tradera, åh vad fint det var.
Funderar på om jag ska färga det kolsvart igen, nu har jag ju lila och svart, lär väl inte se klokt ut om man sätter i tränsarna nu, kanske borde vara svart då.
Önskar mitt hår var lika lent och fint som mina extensions :)

0

Du kanske också gillar

2 Comments

  1. Vet faktiskt inte om jag har det, sist jag kollade upp mina prover var det lite högre än normala sa läkaren, men att de inte behövde medicinera. Kanske borde kolla upp dom igen? Fast de är så anti mot att göra något åt saken när man ber om hjälp tycker man. En annan doktor jag var hos kunde känna på halsen och sa att det var något där, men inget mer hände..fast..det var ju ett år sen nu i och för sig..tar så emot att gå till doktorn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *