Tisdag.

Fjärde januari. Idag har vi lämnat ut inbjudningarna till Max kalas som han ska ha i slutet av månaden, eftersom det är så himla tätt inpå satte vi det i slutet av månaden, så hinner alla osa och planera ordentligt.

Har hittat en säng åt Moa, äntligen, tänkte höra om vi kanske kan ta en tripp och hämta den på torsdag, eftersom det är röd dag och de flesta faktiskt är lediga. Förhoppningsvis. Jag är det iaf!

Jobbar stängning både idag och imorgon, 4 timmar idag, 8 timmar imorgon. Hej och hå.
Nåja, jag gillar kvällspassen, lugnt och skönt, bara jag som sitter här sista halvtimman, och det är tyst och lugnt oftast, brukar inte ringa så mycket. Ta i trä.

Ska gå och shoppa vantar med familjen när jag slutar, ungarna har redan ätit hemma, karln lagar mat :)
Moa behöver tjocka vantar för hon är en expert på att sulla bort dom. Jag skulle behövt lite också, få se om jag hittar något, inte vantar då, men behåar. En iaf. Få se. Om jag orkar då.

Registrerade mig på en av kurserna idag, nästa är nästa vecka. En kurs har jag inte ens fått svar på, den sista, den i Falun, den som jag mest av allt vill gå på. Hoppas! Gjorde ju en sen anmälan på den så jag hoppas jag kommer in, annars söker jag igen till hösten. Fotokurs är något jag vill läsa för jag vill ju fräscha upp kunskaperna ordentligt.

Fick hem hårddisken igår  till wii:t och locktången, samt en buzzadorkampanj, men den skriver jag mer om senare, för jag har lite bilder och sånt jag ville slänga in så ni får se också.

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *