Trist dag på jobbet

Ja, det ringer inte speciellt mycket idag, just nu har jag dessutom rast, så … lite bloggande kan vara på sin plats.
Fast om en minut slutar min rast.

Vänta..ska bara stänga Kalmar Energis växel..*stänga*

Sisådärja, nu har dom inte öppet längre.

Jag har inte fått tag i tjejen som gör dreads än. :/ Har bett en vän till henne meddela henne att hon ska kolla sin mail dock, få hoppas hon gör det, snart.
Måste få göra dom på lördag nu, annars blir jag galen! Jag är ju pepp på det här nu =(

Vi måste måla om köket, för tapetsera ids vi inte, har mer av väggarna som ska målas som inte har någon tapet, och som inte kan tapetseras. Funderar på ett tips vi fick, grått kanske? Lite ljusgrått? Med vita luckor, kan vara tjusigt kanske?
Jag lär ta hem färgprover och kika. :)
Måla ÄR skoj. Jag ska lätt måla.

Har inte fått tag i henne än och jag är nervig. Blä blä blä.
Jag måste ju få fixa håret..

Peppe hittade något soffbord igår, som han ville ha, tro det eller ej men det var toksnygg, lutar mot det faktiskt. Återstår att se. :)

Just ja! jag hade glömt. Peppe ska och TRÄNA idag. På GYMMET!
Vi var dit igår när vi var och bokade hamstern så bokade han in en introduktion. Eller ja, jag trodde han skulle gymma, för nu smsade han och berättade att hans knä sumpats igen så han måste skjuta upp det..karlar. :P

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *