Trotsig treåring!

En iskall promenad med Mina, som var superlycklig över vädret. Knepig hund, men så länge hon är nöjd så :) Hon är som en trotsig liten treåring när man är ute, hon ska inte in, hon ska inte gå åt det hållet jag vill, och hon ska absolut stanna vid varenda liten tuva och lyktstolpe. Suck :)

Idag ska jag inte göra så mycket tänkte jag, tumla lite tvätt och ställa in disken, det står på schemat, men inget annat tror jag.

Har beställt böcker till kursen som jag läser på sidan om skolan, så det är färdigt också, inlämningen för första uppgiften är om två veckor, och den såg enkel ut, så det klarar jag.
Jag har två kurser utöver skolan denna termin, för att vara säker på att klara poängen inför hösten. Hängslen och livrem!
Jag ska läsa webutveckling, det är alltid bra att kunna :)

Så trött idag, undrar om man kan få till en stödvila lite senare..hade varit skönt. Bara blunda lite.

Just ja, frukost måste man äta också, en stor kopp te också, så man får upp värmen lite! Minus åtta grader ute idag, men som jag tidigare sagt, det är SÅ mycket kallare här nere på västkusten.
När man är van vid dalarnas kyla, då är minus 8 som minus 18. Det är samma temperatur, så inte undra på att dom fryser direkt när det blir lite kallt här nere.
Tog en stund att vänja sig, men nu börjar man kunna klä sig ordentligt fast temperaturen inte är så låg. :)

Plockade bort julen igår, snyft, så nu är det trist och mörkt här igen. Området är också tråkigt och mörkt, folk ersätter inte sina julstakar med lampor, så det är trist överallt.
Fler fönsterlampor till folket!

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *