Trött i skallen

Fyra A4 har jag skrivit än så länge. Tja, det är en bra början.
Måste in med massa citat, och sedan återberätta två vetenskapliga artiklar, själva introduktionen och avslutet har jag fått in åtminstone. Det är bra.
Referenser får jag skriva i också. Vill bara ha det här klart nu så jag kan krypa upp i soffan med en målarbok! :P

Snart kommer resten av familjen hem också, de ska hämta matkassarna först också.

Det är så SATANS skönt att slippa det där med “vad ska vi äta?” på vardagarna. Vi har recept och matvaror för fem dagar, det är bara att dra ett av dom korten och köra. Perfekt :) Rekommenderar verkligen Icas matkassar. Vi betalar 525 kronor per  vecka för dom, och då slipper vi handla, planera, bara tuta och köra. Passar oss perfekt.

Helt plötsligt kom jag på att jag måste fixa benen ikväll. De börjar bli lurviga igen :P

0