Detta recept hittade jag på en blogg med adressen : http://startarom.blogspot.se/
Sätt på ugnen på 200 grader
Vispa upp 6 stora ekologiska ägg i en större bunke.
Ta en liten skål och blanda:
4 msk sesamfrön
2 msk fiberhusk
2 msk pofiber
2 tsk bakpulver
2 tsk salt
1 msk färsk oregano eller torkad
Riv ca 4 dl ost (finriven) Jag använde prästost
Häll i de torra ingredienserna och blomkålen, i äggsmeten, rör om ordentligt och blanda sedan ner osten.
Ta fram tre plåtar och täck dem med bakplåstpapper. (Det finns miljövänliga)
Sätt in dem i mitten i ugnen i 20 minuter. Min ugn är “långsam” så börja på 15 minuter så de inte blir brända. Jag smetade ut dem ganska tunt, ca 1/2 cm.
När ena plåten var klar, åkte nästa in så ca en timme senare hade jag tolv, runda, tunna, bröd som går att använda till wraps, smörgås, pizzabotten eller vad du nu kan hitta på!