Ultraljud

Hade nog underbaraste dagen igår, vi vaknade upp jättetidigt, halv sju fast vi var lediga, sen åt vi en bastant frukost..hm..ja..rostat bröd iaf :D
Började våran resa mot Karolinska sjukhuset, nervös som sjutton var jag, tänk om den inte var utvecklad som den skulle?

När vi väl kom dit var jag superpirrig..men karl försökte lugna ner mig..
Till slut var det våran tur..la mig på britsen..fick massa iskall gel på magen, och pang..DÄR var våran bebis..full sula hela tiden..vinkade gjorde den, man såg händer, fötter hela rubbet..och en liten söt näsa.. (precis som pappa sin, men det kommer han aldrig erkänna) ;)

Hn fick jaga bebisen över hela magen, då den for runt som en racerförare och ville inte vara med på bild.. (som mor sin;) )
Men två fina profilkort fick vi på underverket..

Kunde inte titta på karln min under hela ultraljudet, koncentrerade mig på skärmen, för annars hade jag börjat störtgråta av lycka :)

Helt otroligt, nu finns det inget tvivel, det är ett litet liv där inne.. :)
En liten vildbase som kommer tidigare än vad vi trodde, wii :)

Köpte mina första mammabyxor igår..ser ut som vanliga jeans om man inte tänker på att jag har en mage som sticker ut lite för mycket :)

Livet är bra härligt..solen lyser idag, det är knallblå himmel, jag har världens underbaraste och sötaste karl som ligger i min säng och sover..och det är fredag!
Ska iväg och jobba snart, sen åka hem hit till lägenheten, packa lite grejor, fylla bilen med gardinstänger och kartonger, sen åker vi upp till Dalarna.
Imorgon lördag..blir det åka av, vi ska träffa hela min släkt nästan, och så ska vi nog åka upp till stugan till hans mamma o pappa och visa upp bilderna.. :)
************************************************** *******************************************
Måste hitta födelsedagspresent åt pappsen också..hm..är inte det lättaste.
Något lär man ju hitta på.

Nu har vi bokat tid för nästa ultraljud, och könsbestämning, OCH videoinspelning! :)
31 oktober, klockan 11.30. Wie! =)

0