Vi går mot ljusare tider..

Jajamen! Nu börjar det ljusna för familjen Hedlund, i alla bemärkelser. :)

Kommer ramla in lite extra slantar här och där nu, och DET kan behövas..med tanke på att bilen gick sönder häromdagen och fick lagas, barnen behöver nya kläder och skor, och jag ska få mitt nya recept nu på fredag. Wihoo. :) Reductil rox.
Blir en månad av total underkastelse nu, ska lida mig igenom total misär, ska inte äta något dumt alls, bara dricka vatten och verkligen gå NER massor. Om tre och en halv vecka ska jag till läkaren igen, för vägning, samtal och andra prover. Yes. :)
Har ett mål tills dess och jag har höga förhoppningar att nå det.
*nicka*

Idag har jag pluggat järnet, har ETT kapitel kvar i mitt ämne nu, och sen har jag bara några fallbeskrivningar kvar.
Sen kan jag börja läsa in för examineringen. Wahey! :)
Det närmar sig.
SKÖNT också att jag landade det där sommarjobbet, lite extra pengar i sommar är INTE fel gott folk.

Jag måste köpa nya behåar, min tuttar har minskat avsevärt. Kul o höra va? :P
Men dom är för små för mina behåar..haha..men det är ett PLUS. För det första jag alltid förlorar när jag går ner är tuttarna..
Föredrar små tuttar och är smal, än stora tuttar och fet. :P

Ikväll är det Desperate Housewifes, karln och jag ser fram emot det. Till det blir det knäckebröd med leverpastej..mm. :)
Min stora favorit. Mumma!
Man skulle nästan druckit juice också, ta upp järnet delux. *fundera*

Har städat idag också, tvättat allt, och diskat. SKÖNT! Tog en dammsugning när jag hade hämtat ungarna också, sen gjorde vi stuvade makaroner och köttbullar. Mumsigt, ungarna vräkte i sig. :) Jag gör goooda köttbullar. Fast svärfar gör de bästa.

Ungarna sover nu, Peppe har nog somnat i sängen med Max, ska gå och väcka honom. ;)
Just ja, städade badrummet idag också, hihi, nu luktar det mumma där inne! :)

Jag är produktiv när jag inte har någon dator och är arbetslös. Yey mig. :)
(Fast jag saknar min dator massor.)

0