Wake me up inside

Jahapp, är uppe i varv, hm, inte bra, skulle varvat ner för några timmar sen, men kom igång med städande..dumma mig. Jaja, jag lär gå o sova alldeles snart känner jag, ska upp tidigt imorgon, jobba o grejor. Bleh.

Jag funderar på att möblera om i sovrummet. Har kommit på en bra ide som kan funka, jag lär bara se det rent praktiskt också :)

Nu ska jag sova iaf, godnatt :)
(Usch, sova ensam igen, trist, o minst 12 dagar innan jag får krama om min älskling igen…fy bubblan för avstånd, ge mig jobb där uppe nu!)
************************************************** *******************
Ah, äntligen! Arbetsdagen är slut. Hem till pippisarna, rå om dom lite, nytt fräscht vatten, nytt badvatten, lite nytt trassel till boet, och ruska om matskålarna så det goaste kommer upp som dom får äta. Ja, nu kvittrar dom lyckligt.
När man är och fyller på badskålen skriker dom högt, dom vet minsann att dom ska få nytt badvatten :)
Smarta små saker. :)

Det är dom små sakerna som gör livet underbart. Som att veta att någon tänker på en, att läsa gamla sms, bläddra bland gamla mail..saker som får en att le, och känna sig älskad. :)

Mina vänner, bara så ni vet, ni som har mitt nummer, jag är telefonlös ett tag framöver, jag hojtar när jag har telefon igen :)

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *