Dag 2

Gaaaaah. Jag måste skärpa mig med vatten, gud vilken skallebank jag har.
Iofs, jag hade huvudvärk förra gången också, och då drack jag massa vatten.
Jag har överlevt två dagar. Yay mig. 2 dagar avklarade, bara 8 kvar. Jag ska bara köra 10 dagar tänkte jag. :) En liten detox!

Idag hade jag lönesamtal på jobbet, fick veta massa bra saker. Bland annat att min EC valt att sätta högre lön på mig än dom andra, för att jag har funnit ett så bra sätt att arbete. Hmm, där ser man! Något gör jag rätt. Sen trodde hon på en brantare lönesteg nästa år. Ojdå?
Jag har en sån bra EC. Jag gillar henne skarpt. Jag önskar jag kunde ta henne till ett annat jobb med samma lön..haha.

Vi diskuterade min sjukskrivning och hon är så himla skön. Hon frågade om 75 verkligen är rätt så här snabbt. Vilket jag också tvivlar på. Därför ringde jag och lämnade meddelande till min läkare igår. Jag hoppas han ringer upp mig på torsdag.

Fick Babyfoot på posten idag, köpte på Tradera. 2 pack för inte ens 100 kronor, hur bra som helst. Dom kostar 160 kronor eller något sådant styck på Gekås. Dyrt men bra. ;D
Använder inte något annat åt fossingarna, Babyfoot is the shit!

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *