Den om gröna fingrar

Från att inte ens kunna få en kaktus att överleva, har jag tydligen begåvats med gröna fingrar. Vet inte hur det hände, eller när, men jag älskar växter och blommor, och letar ständigt efter nytt som jag kan få plats med. Har inte ens plats här hemma för alla växter som jag har just nu, behöver ett hus, med massor av fönster.
Ett växthus vill jag ha också! Jag har till  och med lyckats få skott att växa och ja, vad sjutton. Det är kul!

Vad händer? Är det åldern? :D

Vi letar faktiskt hus, men än har inget dykt upp, det är ett sånt där evighetsprojekt misstänker jag. Visst, man kan bygga nytt, men det ska finnas finanser till det också.
Alla har ju inte det. Så är verkligheten. 

Måste ta en massa bilder här hemma någon dag, och slänga upp på våran bytesannons, där vi söker hus. Men måste städa då, för oftast ser det ut som en tornado har farit fram på övervåningen där ungarna bor, men det får jag väl fixa i helgen med deras hjälp. Om man fotar direkt när dom har städat så kanske det är lugnt ;)

Fredag idag, äntligen fredag. Har nyss kommit in från en härlig morgonpromenad med hunden och hon ligger nu nöjd i sängen och har somnat. Det ser skönt ut.
Men jag måste faktiskt skriva på mitt skolarbete. Hur trött jag än är. Måste göra det. Måste bli klar. Måste. Måste. Förbannade måsten.

Måste även försöka få till lite inkomster, för det kan man aldrig få för lite av numera. Ännu mer måsten!

Men, nu SKA jag sätta igång med skolarbetet faktiskt.

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *