Den om läkaren som lyssnade

Idag har jag haft telefonsamtal med min läkare. Efter otaliga provtagningar och samtal, har vi nu kommit överens om att jag ska få Levaxin. ÄNTLIGEN!
Sedan jag bytte vårdcentral har allt bara gått framåt. Den förra vårdcentralen var värdelös, trodde jag fejkade mina problem när det visade sig att alla misstankar var rätt angående diagnoserna och allt. Min nya läkare är underbar, han lyssnar och han gör saker. Nu ska vi alltså göra detta. Levaxin. Eftersom mina sköldkörtelprover är åt helsicke, och att vi har det i släkten, så ja, boom.

Ska hämta ut medicinen imorgon, och då ska jag passa på att köpa hem en elementnyckel också…så jag kan lufta elementen här hemma.
De är lite kalla i vissa rum! =)

Vad mer? Gick till Hemköp idag och köpte en julskinka, de säljer för 39,95 kr/kg, så vi köpte hem en liten färdigkokt. Den ska griljeras imorgon, mums…
Nygjord skinka med senap. Gud så gott! Den kommer räcka fram till jul, perfekt. Efter jul är man så less på all julmat så man orkar inte ens tänka på det.

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *