Den om viktnedgången

Som ni kanske minns gjorde jag en gastric bypass 2012, men eftersom jag åt så många mediciner för depression och ångest, satte dom stopp för min riktiga viktnedgång, så jag stannade upp i allt väldigt tidigt. Nu har jag minskat ner till EN medicin sedan i julas, och totalt har jag tappat 14 (FJORTON) kilo sedan jul :)
Förstår ni hur kul det är?

Tyvärr är det så, ALLA går inte ner och blir supersmala människor efter en viktoperation. Många, och jag menar MÅNGA får komplikationer, som utebliven viktnedgång, blodsockerproblem, magproblem, tarmvred, listan är LÅNG. Många går också UPP vikten de har tappat efter några år. Många. Detta är helt NORMALT enligt läkarna. NORMALT?
Vi gräver i våra kroppar, och ja, det är självklart att det ska hända något, men de berättar inte om baksidan. Det måste informeras mer om alla biverkningar som OFTA uppstår.

Nu har jag massa problem med smärtor i kroppen, så jag kan inte röra mig så mycket som jag vill, men jag kämpar och ger mig inte. Har även problem med blodsockret med jämna mellanrum, men nej, det ska inte hindra mig. Mitt blodtryck är lågt, men jag ger mig inte för det heller. Mina värden är kassa, men jag äter extra vitaminer som läkaren ordinerar. Jag ger mig inte!
Jag ska lyckas, jag ska och jag vill! Envis som synden :)

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *