Denna väntan.

Jag beställde ju en gamingstol åt min gubbe för några dagar sedan, och den är försenad, då det är en beställningsvara som är förhandsbokad.
Han väntar spänt tror jag. :)

I samband med denna beställning passade jag på att köpa mig en SUPERBILLIG liten kompaktkamera, som jag kan ha med mig överallt i väskan! Inte den bästa kameran, men ändå 20 megapixlar och 5x zoom. Helt okej. Perfekt för väskan som sagt.
Få se om stolen eller kameran kommer först :D

Mer information om kameran kan du få om du klickar på bilden nedan!

nikon-coolpix-s2900-purple(218890)_1_Normal_Large
Jag har ju en kompakt systemkamera också, men den är lite för stor när man är ute och bara impulsåker eller något sånt. Den är perfekt för konserter, man får ett SUPERLJUD i den, men som sagt, denna är bra för lite allt möjligt. :)

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *