Dom gör mig galen

Livet är emot mig vad jag än gör alltså.
Det gör mig helt knäpp.

Arbetsförmedlingen skrev jag in mig på den 26e augusti.
Arbetsförmedlingen skickade in till min akassa att jag skrev in mig den 9 september.
Försäkringskassan undrar var jag höll hus tiden mellan där?

Jag går till arbetsförmedlingen och ber dom ändra datumet, vilket dom gör.
De skickar intyg till akassan, och jag överklagar beslutet så det blir rätt datum.

Nu väntar jag på besked så att dom har ändrat datumet.

Idag ringer försäkringskassan.
Dom undrar vad jag gjort dagarna mellan, igen? För dom får ingen matchning hos akassan och arbetsförmedlingen, men vafan liksom. Måste allt skötas med DATORER?
Kan dom inte bara lyfta luren och ringa? :)

Så nu har jag sett till att arbetsförmedlingen är med på det här, och det är lugnt, där är det fixat.
Jag har mailat akassan, för deras kundtjänst i telefon dom fattar inte vad man pratar om, så jag skrev ett långt och detaljerat mail över vad som krånglar.

Sen ska jag återkomma till försäkringskassan med någon slags intyg över att jag ska få pengar istället för att inte få någonting, eller nåt sånt, ja ni vet. Jag får akasseersättning. Det måste jag ha intyg på.
För tillfället har jag bara intyg från 9e september.

Förstår ni min frustration här?
MORR

0

Du kanske också gillar

3 Comments

  1. fan standard ifrån dom jävlarna. kan bara reflektera över min frustration förut när dom vill ha 10 jävla kompletteringar efter varandra så jag lacka ur o sa åt dom att nu jävlar får det vara nog. tog 5 minuter efter det sen vare klart…. att det ska vara så jävla svårt att våga ta beslut för vissa är ju helt otroligt. =)

  2. När Bildt-regeringen 1993 skulle sänka ersättningen i a-kassan från 90 till 80 procent, var Ingvar Carlsson och dåvarande LO-ordföranden Bertil Jonsson huvudtalare på protestmötet, även detta på Mynttorget. Både herrarna lovade “återställare” till 90 procent om sossarna vann valet. Sossarna vann valet 1994. Dock sänktes a-kasseersättningen ytterligare till 75 procent.

    Pizza på S och LO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *