Drömmer om inredning

Idag ska vi skriva papper för byte, det skulle egentligen bli igår, men ingen av oss hade fått alla papper. Jag har även fått erbjudande att extrajobba! Så jag har föreslagit två dagar nu innan jul som jag skulle kunna komma in och rensa mail. Jag vet och dom vet att jag är en jävel på det..så det är bara plus för oss allihopa.

Sen verkar sommarjobbet vara räddat. Woop woop. :)
Bra med jobb på sommaren, även om man vill vara ledig, men hey, man behöver inte jobba 24 timmar om dygnet ju.

Så nu sitter jag och drömmer om hur vi ska ha det i andra lägenheten. Det är ju det roligaste, att inreda. :)
Nu har vi ju alla möbler vi vill ha egentligen, men ja, det kommer bli fint ;)

Vi ska väl komplettera litegrann bara.
Nya handdukar ska jag köpa, slänga alla vi har och köpa helt nya mysiga.
Lite nya sängkläder och gardiner, rensa ur skåpet.
En uplight till vardagsrummet, jag har kollat in denna.

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *