En dag fylld med shopping

Jajamen, idag har vi shoppat lite. En säng till Moa, sen åkte vi till Ikea för att köpa ribbotten, där följde också med hem en piedestal, en aloe veraväxt, nya kökslampor, nya ugnsformar, ett sängbord åt Moa och lite smått som lampor och sånt.

Taklamporna till köket heter HEKTAR och är så snygga, gråsvarta. Jag såg denna bild nedan och blev helt kär. Så vi ska göra så i köket <3


Bild: www.ikea.se

Moa och jag gick till Rusta sen, och kom hem med dammsugare till bilen, en lampa till hennes rum, en tavellist, en matta och kakor. Haha!

Vi är jätteduktiga på att shoppa det vi SKA köpa :P

Nu har vi massor med saker som ska ner i förrådet, men det får gå. Förhoppningsvis blir det någon som köper Moas gamla säng, så får vi undan den.
Man kanske skulle göra något hyllsystem där nere? Det hade behövts, och skulle nog bli tokbra. Får suga på den karamellen.

Men Moas rum blev JÄTTEBRA. Mina tyckte det också, för hon la sig i sängen direkt och somnade :D
Nu har Moa fixat och trixat där inne så hon är nöjd, vi bytte gardiner häromdagen till silvriga istället för de blåa hon hade innan.
Det är jättefint där inne, och hon har varit med och bestämt allt, som det ska vara! De sätter sin egna prägel på allt, så himla roligt :)

2016-09-25-18-23-47

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *