En sån där relativt pigg dag.

Moa och jag har haft en sån där ganska pigg dag. Hon har inte haft så ont, och jag har varit ganska aktiv trots min trötthet.
Är nere på 225 i dosering nu och än så länge är det fritt från extrema biverkningar. Peppar peppar. Svettningarna och frusenheten växlar om vartannat som vanligt.
Moa har faktiskt bara behövt tre alvedon idag, utspritt på hela dagen, så det går framåt! Hon har lite ont i öronen, men det var en vanlig smärta efteråt. Det gör inte jätteont säger hon, men mest jobbigt.

Jag har fått sova lite mindre än en timma idag, medan hon kollade in en gammal julkalender. Tack älskade dotter för att du låter din mamma ta en tupplur bredvid dig.

Sen har jag städat köket, jag har tvättat, jag har diskat, och jag har även dammsugat och gjort rent åt marsvinen. Pust.
Konstaterade att jag måste byta strö åt dom, hostade i nästan en halvtimma efteråt. Har hittat ett strö som ska vara dammfritt säger dom, så vi får testa det när det här ströet är slut.

På torsdag ska Moa till frisören, för att klippa till hennes barr, hon färgade det mörkt rött idag, och jääklar vad snygg hon blev i det. Min stora tjej :)
Den blonda fasen är över, nu är hon redhead och älskar det.

Max han är ju svarthårig nu, och det är hans färg säger han. Lik mamma? ;)

I övrigt närmar sig julafton med stora steg. Jag och Peppe ska iväg och shoppa det sista till helgen tänkte vi. I helgen kommer även svärisarna, de ska fira jul hos oss, kul för de har inte sett våran lägenhet ännu. :)

1

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *