En sån där vanlig tisdag

Jag hoppas det är tisdag? Jo det är det.
Har beställt nya vitaminer idag, och så väntar jag på att läkaren ska skriva ut mer av dom receptbelagda som jag har, och lite medicin.
Jävla pillertrillare..men vad ska man göra när man inte överlever utan allt.

Tappade en krona igår, den kronan har jag tappat två gånger tidigare. SUCK. Så det var bara o ringa tandläkaren och be om en akut tid. På torsdag kväll hade dom en tack och lov, så slipper jag se ut som Pomperipossa så länge. Så obekvämt att ha det tomt i tandraden, jäkla tänder.

Vad mer. Jag och en kursare har skrivit på en rapport hela helgen, men nu verkar den faktiskt bli färdig, tror vi saknar några ord bara. Det är skönt.
Vi ska sätta igång med förberedelse inför ett seminarium idag, sen ska vi göra en presentation till rapporten. Sen är kursen klar. Pust. Eller ja, seminarium också, men det funkar.

Idag ska jag nog inte göra mycket mer än att skriva, och tycka lite synd om mig själv, tack vare tanden.  Har satt igång en maskin med tvätt, men det sköter ju sig praktiskt taget själv.
Det kom ett paket också, det är nog fler dockor till min och Moas samling. Vi har börjat samla på Monster High dockor, jättekul att ha en hobby med dottern :)

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *