En vecka kvar.

Om mindre än en vecka ryker mina stygn och mitt gips.
Om jag längtar? Ni anar inte! Jag har lidit alla möjliga kval de här veckorna.
Jag bor på tredje våningen, utan hiss, vilket har gjort att många dagar kommer jag inte ens ut.
Lätt uttråkad? Svar JA!

Men snart, på torsdag, då ryker allt, och ingen är lyckligare än vad jag är. Gipset skaver, kliar och stygnen kliar och strumpan är svettig och skon är obekväm.
Ja, allt är fel. Men jag hoppas det har läkt ordentligt nu.

Fick mina anställningspapper häromdagen, så nu har jag signerat dom, och så fort jag kan gå igen ska jag gå över vägen och lämna dom till min nya arbetsplats.

Hihi, om jag längtar? Både ja och nej, jag längtar efter att ha något att göra, att få tjäna pengar, att komma ut, och stället är mitt favoritställe i hela Kungsbacka, men samtidigt är jag toknervös över att komma ut bland folk, jobba flera timmar i sträck och ja, men det blir bra. Jag har återhämtningsdagar mitt i veckan och grejor. Det blir bra. Det måste bli bra.

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *