Fet Fetare Fetast

Okej. Fet som en gris. Det är jag det.
2009 kommer bli förändringens år kan jag lova. Inget mer onyttigt, in med grönsakerna!
Fan så less jag är på det här.
Frågar man någon om jag är tjock, “näää du är inte tjock, du är så fin så” oavsett vem man frågar.
Men jag är FEEEET.
FEEET som ett jävla hus.
Och det ska vi ändra.

Jag vägrar acceptera övervikten som en del av mig, jag tänker slänga den åt helvette.
Ursäkta svordomarna.
Men jag är så less.

0

Du kanske också gillar

1 Comment

  1. Ohh.. en till som jag.. Som tycker att man är fet och stor som ett hus men folk bara nekar och säger att man inte är det. Jösses, det är jag som får leva med mig, jag som får se mig själv i spegeln dagligen. Jag är fet men ska ändra på det 2009. Nytt år – Nytt liv.
    Lycka till du med :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *