Ingredienser
blir så många som du har persikohalvor
bananer
persikohalvor (konserv)
röd karamellfärg
grädde
grön karamellfärg
kexchoklad
tandpetare
Gör så här
Öppna burken med konserverade persikohalvor och häll av spadet. Droppa i röd karamellfärg och rör om så att alla persikohalvorna färgas röda.
Skala bananerna och dela mitt itu. Skär även av ändarna så att det är ett rakt snitt i båda ändarna.
Vispa grädden och färga hälften av grädden grön.
Klicka ut den gröna grädden som grund på ett serveringsfat.
Ställ bananhalvorna i grädden.
Stick ner tandpetare halvvägs ner i bananen.
Sätt på en persikohalva på varje bananhalva (persikohalvan hålls alltså på plats med hjälp utav tandpetaren).
Ta den ofärgade grädden och dutta vita prickar på persikohalvan.
Avsluta med att krossa kexchoklad och strö runt dina flugsvampar (som jord)