Första advent

Glad första advent på er! Har ni haft en bra dag?
first-advent-160890_960_720

Bild. Pixabay.com

Vi har städat, som så många andra idag. Sen for vi iväg mot Ikea för att köpa lite saker, en toalettsits, lite nya lådor till Moas rum, ritpapper och en piedestal, en likadan som jag redan hade i vardagsrumsfönstret. Vi passade även på att köpa grytvantar, för dom vi hade är helt värdelösa. Likabra att inhandla nya såna nu när det snart är dags för lussekattsbak och allt. För att inte tala om när man ska laga julmat!

Annars har vi inte gjort mycket idag, bara myst. Så härligt.

Imorgon ska jag och Moa åka till Borås, jag har ingen föreläsning eller så, utan jag ska hämta gubbens julklapp! :)
Moa har aldrig varit i Borås, så hon är superspänd, hon har ju halsfluss, så hon får följa med mig helt enkelt. Inte för att hon säger emot.

Här nedan är en bild på vårat kök, ser ni förresten min avokadoplanta? Den är den med stora blad. Jag satte en kärna i en kruka, och upp kom den där :)

2016-11-27-15-12-18

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *