Fredag! Härliga fredag!

Godmorgon kära vänner!

Äntligen, det är fredag!
Här är det soligt och det ser ut att bli en fin dag, men ska väl inte säga aldrig, för det har ju ändrats förut..

Måste berätta om något galet sjukt som hände igår eftermiddag, när jag höll på att göra min middag.
Det ringde, jag tänkte att äsch, det är väl försäljare, så jag svarade.
Icke, det var en arbetsgivare som jag var hos för ett år sen, om ni minns, de som lovade mig jobb om jag skaffade barnomsorg?
Han frågade om det var jag som hade ringt förra veckan, men det var det ju inte, äsch tänkte jag, men så sa jag att näe, men jag mailade dig för några veckor sen och frågade om ni hade något jobb ledigt.. :)
Vi började prata, och joo då, han mindes mig och mina barn (!), det slutade iallafall med att han vill ha in mig, på tisdag ;) Så yey, jag är inne igen, erbjuder han mig jobb, då jäklar…show me the money nu alltså.
Jag har barnomsorg och allt, jag kan börja jobba dagen efter om han vill det, bara jag hinner berätta för dagis ;)

Får vi nu två inkomster..då finns inget som hindrar oss från att börja kika runt på husen här i Borlänge..och det VILL vi ju, vi är båda less på lägenheter som är dyra, slitna och grannar från helvete som kan dra så långt pepparn växer liksom?
Vi vill ha hus, där vi kan rå om oss själva, inte behöva oroa oss för att grannarna ska banka i väggarna när ungarna är uppe på morgnarna och leker..vi vill kunna göra om så som vi SJÄLVA vill ha det, ha en trädgård där ungarna kan springa och leka..en sandlåda..gungor..lekstuga..vi vill ha allt det där. Vi är en familj som vill, VILL VILL! :)
Så gissa om vi håller tummarna för att vi får en inkomst till nu liksom?

0

Du kanske också gillar

6 Comments

  1. Ja, jag älskar leksaker ;) Haha. Busted liksom :P
    Söndag låter finemang!
    Jag brukar inte kunna sova middag, för då kommer jag aldrig i säng i tid på kvällen, men igår gick det fint ändå. Jag får skylla på att jag är en trött mamma ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *