Funderingar i arbetsstolen

Jag sitter här och funderar mellan samtalen.

Vi ska ju bo kvar i våran lägenhet till nästa sommar, då vi tänkt att skaffa hus eller något sånt, då borde jag ha en fast anställning hoppas jag. Om inte annat så flyttar vi ändå. :)

Men ska göra oss av med ännu mer saker.
Expedithyllan i vardagsrummet ska bort, för jag ska ha Billybokhyllor har jag bestämt. Sen ska jag färga om sofforna. Skaffa ny tvbänk också. Få se hur jag gör med soffbordet. Har inte bestämt mig än.
Köket ska målas om. Ljusblått tror jag. Är inte säker på den saken.
Ungarna ska få varsin bokhylla, suktar på varsin liten Expedit.
Malmbyrån i hallen ska in i sovrummet, och den i sovrummet ska bort tror jag. Sekretären från morsan ska in i hallen, där passar den bra.
Frågan är då bara var vi ska göra av skrivbordet som står i vårat sovrum. Max rum kanske? Eftersom han börjar skolan först sen?
*fundera*

Köksmöblerna är jag nöjd med för tillfället, men Moas matstol måste bytas ut, tror jag ska skaffa en sån där förhöjning till en vanlig stol istället.
Få se om jag hittar någon bild.. *rota*

Typ någonting sånt här kanske?

Tror den eller något liknande skulle göra sig alldeles ypperligt för lilla Moa.
Hon är för liten för att ha en vanlig stol, så något sånt där skulle vara fint. Men hon känns för stor för att ha en barnstol..faktiskt.
Jag gillar inte dom här tripptrapp och grejor, de passar inte in. Nej.

Vill ha mina vanliga stolar där i köket. :)

Klockan är två. Jag kom just på att jag har ju faktiskt rast i en kvart nu. Yey mig!
Min mage har lugnat ner sig, jag tog smärtstillande vid lunch, och det var två timmar sen, så nu har jag inte ont längre, känns lite dumt bara att ta sånt på jobbet, men vad ska man göra då liksom, när man har så ont så man bara vill gå hem. Kan inte bara skippa jobbet för att min mage gör ont? Knepigt.

Jag måste hitta en bra bänk till balkongen som grillen ska stå på.  Mmmm grillat kött..dåligt gott..saftigt gott kött.
Kött är bra. Även om det luktar illa. Jag hatar köttlukt, men det är gott.

Vad tusan ska man ha för färg i köket?
Luckorna är vita, och vitvarorna, men vad ska väggarna vara för färg?
Måste måla över ungarnas konstverk.. :P

Sitter och mailar med min farbror som bor nere i Laos. Det kostar 1$ i minuten att surfa på internet där han sitter. Inte bra. Ganska dyrt. :)
Han räknade ut att om han skulle kolla in alla mina kort som jag har lagt upp, då måste han spendera 500$. Haha. Dom får nog köpa lite bättre internet i Laos..för hem lär han nog aldrig komma. :)

0