Hostihost och snörvel.

Jag är fortfarande förkyld, helt galet. Som grädde på moset har jag fått en irriterande hosta också, jag är så glad över att vi har hemtenta hela nästa vecka, så jag slipper sitta i en föreläsningssal och störa alla andra, för att inte tala om att smitta alla andra. Det vill jag inte.

Nåja, det är lördag idag. Moa har sovit hos en kompis inatt, så hon kom nyss hem, nöjd och glad. Max fick vara uppe extra länge igår, och det klagade inte han över precis :)

Peppe är i Trollhättan idag och spelar tävling, match, vad säger man? Magic the gathering gäller det iallafall, något nördigt kortspel. RIKTIGT NÖRDIGT.
Men, så länge han är nöjd är jag glad :)

Själv ska jag sitta här och hosta och snörvla tänkte jag, och tvätta. Försöker hitta softboxar också, jag gillar ju att fota små saker, det hade varit roligt att ha en softbox för det.
Har ni några tips? Får inte kosta allt för mycket, jag är en fattig student, tänk på det!

Så, var var jag. Lördag. Jo, jag ska tvätta, tänkte tvätta sängkläder och byta dom. För det finns ju INGET bättre än att lägga sig i en renbäddad säng, eller hur?
Ska plocka ihop på mitt skrivbord också, det är i total kaos..och då menar jag kaos. Se själva. Haha gud..allt i en salig blandning. Men det blev så nu när jag varit sjuk och nere.
På grund av mina låga D-vitaminvärden så är jag sååå trött. Vill bara sova hela tiden, så det får ni hålla tummarna för att det vänder snart.
Tur jag studerar..tänk om jag hade arbetat? Hur hade man orkat det? :O

2016-11-12-11-03-54

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *