Hugger i sten

Lars Winnerbäck – Underbar människa. Underbar!

Nåväl. Lördag idag.

Men vilken natt, herrejösses.
Somnade vid halv 1, vaknade halv 2, somnade, vaknade 3, somnade, vaknade 5 med förvärkar, jaha, trevligt, hade förvärkar tills halv 7 (snark), somnade, vaknade när karln gick upp, somnade, vaknade halv 12..mådde bra. Hm :P
Är det så här det ska vara vill jag inte vara med nåe mer!
Fick frukost på sängen av älsklingen när jag vaknade, han lät mig sova sent, så jag fick sova igen lite, gubben då..underbar.
Han vet hur man tar hand om sin gravida kvinna
Äsch iofs, det gör ju inte ont iallafall (ta i trä) men ändå, jag vill sooova.

Herregud, tar evigheter o dammsuga nu när man måste göra det så här långsamt, men det måste göras, annars snörvlar jag ihjäl mig. Karln är och gör en massa ärenden, så då passar jag på att dammsuga. Dom ska fixa skrivbordet nästa vecka, så då töms det här lilla rummet där lilleman ska bo sen, ett helt rum att fixa o dona i, underbart! Kommer bli toksött :)

Nu lär jag nog sätta mig och ta det lugnt ett tag ja. Pusta ut lite
Sen ska jag diska, och sen ska vi sätta oss ner och fixa ihop BB väskan..

Poppar Lars Winnerbäck för magen, det är bra musik det

Älsklingen är och handlar cola light också, underbart! Fick knappt någon igår, eller jo, på donken, men det gills inte, för det måste vara i mängder Får inte glömma att packa ner cola light i BBväskan, och vattenflaska..hm..och annat grejs.

Vecka 38, “Nu är barnet helt fullgånget och navelsträngen är cirka 50 cm lång.
Bebisen är 48 – 50 cm lång och väger 3.2 kilo men kan växa med upp mot 28 gram om dagen . Moderkakan väger 650 gram och nu börjar det närma sig slutet på graviditeten. Fostret tränar griprörelser med händerna och dess huvud är nu cirka en fjärdedel av hela kroppslängden. “

Lilleman då..hur får du plats där inne Vi längtar iallafall, mer än vad du någonsin kommer tro.

Hm, jag har fått bronze här, varför det? Man tackar iallafall

Verkar som om folk läser min blogg också, inte för att jag har så speciellt spännande liv, men det kanske är min graviditet som folk gillar o läsa om?
Får nog ta och lägga in lite fler bilder lite då och då, önskar jag kunde lägga in små videofilmer av hur han sparkar och buffar i magen, men det gåår ju inte, jag har dels ingen videokamera och dels går det nog inte att lägga upp rörlig bild
Men kul ide vore det, eller hur ?

Jag önskar jag kunde koda så som så många gör, folk har så fina hemsidor, jag önskar jag också kunde, kanske jag skulle sätta mig ner och lära mig någon dag, jag har ju gott om tid menar jag, om dagarna, egentligen borde jag väl kunna lära mig jag också?

Min systerdotter ja, hon är så toksöt, men hon växer fort, fort fort!
Nyss tyckte jag hon var så här.

Men i själva verket är hon så här idag.

Ett litet busfrö som babblar konstant, och bara bringar bus hela dagarna

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *