I böckernas värld.

Jag skulle ha tränat idag, men efter att ha tittat på lektionsplaneringen för denna vecka så inser jag att jag måste sätta mig ner med böckerna idag. Jag måste prioritera rätt. För att jag vill så hemskt gärna lära mig det här nu, egen företagare är ju något man drömmer om liksom! Vi har massa att göra här hemma fram till flytten, så jag lär passa på de stunder som finns nu när barnen har somnat..

Får träna på passet som jag har bokat in imorgon, då blir det ett yogapass, fanns ett på söndag också om jag inte minns fel som jag kan gå på.

Har gått okej på jobbet idag, trött är jag dock. Har haft månadsmöte med min chef, gick okej det med, hon tycker att jag har mycket bra idéer. Det är kul. Frågan är bara hur jag ska kunna våga föra fram dom, hon tycker att jag måste börja ta mer plats än vad jag gör nu.

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *