Ingen Ska Sakna Vad Du Gör

Ledig dag! Skönt!
Ska försöka hitta en frisör idag, eftersom min älskling lovat att betala för en klippning åt mig :)

Måste göra min matteläxa idag, katastrof, men men.

Har sovit länge idag, ända till tio, guud så skönt..*mysa*

Vi måste ha refill på tvättkort idag älskling, vi måste tvätta, kom ihåg det.
Snurf, är kramsugen, jag lär städa istället, så får jag kramas när karln kommer hem från jobbet.

Hm, ska börja plocka ihop lite, diska, vattna lite blommor, sen ska jag dra mig bort mot centrum och försöka hitta en frisör som vill ta hand om mitt så kallade hår.
Det är lite sleetet i topparna, så jag lär väl klippa av en bit igen, men klippte mig för några månader sen, då tog hon bort en decimeter, och den har ju växt ut igen, med råge…hm, måste ha hårfärg också, men tänkte jag skulle färga håret när jag har klippt mig, så slipper man slösa bort pengar genom att de klipper bort det man färgat ;) *smaaart*

Jag struntar i att hitta frisör idag, jag ska lägga mig i soffan och softa med en film istället, men först ska jag städa lite. Jag drar och kollar frisör i helgen istället, är nog mer öppet då kom jag på, det är ju röd dag idag :)

Mmm, älskling kom hem nu ;)

Fick kramas med min älskling innan han skulle till Södertälje, puss puss :)

Har sett sista avsnittet av Vänner nu, sorgligt, alla bra serier tar ju slut.. :(

Nu ska jag plocka ihop tvätt och sådär.

Karln drog med mig ut på biltur till Värmdö, fint där ute, men lååångt, vi var och hälsade på Drutten. Kul att se honom :)
Nu är jag helt slut tror jag, ska se Eurotrip faktiskt.
Gäsp, vill INTE jobba imorgon :( *skaka på huvudet*

Gud, jag måste duscha.

0