Kycklingklubbor i vuxen och barnslig tappning. (Tid: ca 1½ timme)
1 kg | kycklingklubbor, Kronfågeln djupfryst marinerad (4 st) |
1 msk | soja, Kikkoman |
3 msk | solrosolja |
grillkrydda, Santa Maria | |
1 st | röd paprika |
majskorn, djupfrysta (till 3 pers.) | |
fusilli, Kungsörnen (till 4 pers.) | |
1 påse | currysås, Blå Band |
1 3/4 dl | vatten |
30 g | margarin |
1. Tina kycklingklubborna och lägg dem på ett galler med ovansidan neråt ovanpå en ugnsform.
2. Blanda soja och olja. Pensla klubborna med blandningen och strö grillkrydda över.
3. Stek klubborna mitt i ugnen i 225 grader i ca 50 min. (Vänd dem efter 10-15 min och pensla och krydda.)
4. Koka majsen och tärna paprikan.
5. Koka fusillin enligt anvisningarna på förpackningen.
6. Tillaga currysåsen enligt anvisningarna på förpackningen.
7. Servera klubborna med fusilli, majskorn, röd paprika och currysås.