Kycklingklubbor med pasta och currysås

Kycklingklubbor i vuxen och barnslig tappning. (Tid: ca 1½ timme)

1 kg kycklingklubbor, Kronfågeln djupfryst marinerad (4 st)
1 msk soja, Kikkoman
3 msk solrosolja
grillkrydda, Santa Maria
1 st röd paprika
majskorn, djupfrysta (till 3 pers.)
fusilli, Kungsörnen (till 4 pers.)
1 påse currysås, Blå Band
1 3/4 dl vatten
30 g margarin

1. Tina kycklingklubborna och lägg dem på ett galler med ovansidan neråt ovanpå en ugnsform.
2. Blanda soja och olja. Pensla klubborna med blandningen och strö grillkrydda över.
3. Stek klubborna mitt i ugnen i 225 grader i ca 50 min. (Vänd dem efter 10-15 min och pensla och krydda.)
4. Koka majsen och tärna paprikan.
5. Koka fusillin enligt anvisningarna på förpackningen.
6. Tillaga currysåsen enligt anvisningarna på förpackningen.
7. Servera klubborna med fusilli, majskorn, röd paprika och currysås.

0