Lussekattsmorgon

Godmorgon godmorgon godmorgon.
Här sitter jag och äter min frukost bestående av oboy och lussekatter. Nyttigt va :P

Ska till barnmorskan kvart över nio, så jag är uppe med tuppen idag..gäsp.

Vi var hos systeryster igår och lämnade lite lussekatter, skoj det, hon ska alltid klämma på magen och hon ser lika chockad ut varje gång, tror inte hennes dotter var så aktiv, eller så kände hon kanske inte lika mycket? Hon var ju rätt stor om magen, så hon kanske hade massa vatten som dämpade.
I vilket fall som helst, så kommer vi ju på att hon fick bebis i vecka 34, där jag är nu, gissa om man hajade till lite, det slog mig, vi kan ju faktiskt få när som helst.
Donk!

Hm, då blev man lite så här att, mja, man kanske skulle fixa ordning, någon gång.. :)

Tror inte jag får pengarna denna månad, nja, det är något jag känner på mig, tror jag snarare kommer få dem nästa månad..nåväl, jag och älsklingen har klarat oss så här länge, nog för att pengarna skulle vara välkomna från försäkringskassan (o de från akassan ska vi inte ens snacka om) men vi klarar oss alltid.

Idag måste jag ringa arbetsförmedlingens kundtjänst också, och stämma av..skoj. Eh inte, “Joo jag har ju sökt en hel del jobb, men de behagar inte ens höra av sig o tacka för ansökan…roligt värre”.

Vi beställde kökslampa igår iallafall från Jotex, den vi har tittat på ända från början, hade fått hundra kronor rabatt från dem, så nu passade vi på. Jättefint kommer det bli, och så ser man något där inne när det är lite mörkt..känns så stelt o behöva ha tänt ovanför spisen och diskbänken om det är mörkt där.. :P Blir mer hemtrevligt med en mysig taklampa.

Får inte glömma köpa cementkrokar idag också, för tavlorna till sovrummet..*notering*

0