Måndag hela veckan?

Godmorgon, eller ja, goddag nästan kan man säga.

Sitter här och jobbar, solen lyser fint där ute, ungarna är på dagis och Peppe är på sitt jobb.
Härliga tider.
Sitter och planerar inför inköpsresan till Ikea på lördag, gud så härligt, vad skönt det ska bli att få bokhyllor igen! Ska jag ha 2 eller 3? Ska jag ha olika storlekar och variera lite? Hm, jag måste ha några dvdhyllor till också, för dom vi har börjar bli fulla. Tragiskt nog ;)
Många filmer i våran familj. Vilket påminde mig om att jag MÅSTE hitta nya dvdpärmar..dom vi har nu faller i bitar.

Kanske ska köpa några speciella för alla barnfilmer? Vore sött.
Kanske dela in dom i olika färger? Röd för skräck, vit för barn, något sånt, vore ju praktiskt om man letade efter någon film.

Vad mer..sitter här och försöker plugga lite mellan samtalen, det är medicinsk grundkurs nu och jag tänkte försöka få in lite i skallen.
Hur jag ska göra med framtida praktisering, det får jag nog fundera på, behöver ju inte ta det nu liksom, men det kommer ju att komma.

Har även börjat fylla i ansökningarna om körkortstillstånd, det ni!
Men jag tänker inte skriva in mig förrän jag får fast jobb, man måste ha penningar till sånt, det kostar att ha körkort och bil..men lämp skaffar jag mig väl då.
Vad mer, har även fyllt i dagistiderna åt ungarna som ska in till kommunen, pust, mycket som ska göras när man är vuxen, var lättare att vara liten? ;)

Jag måste packa min dator, efter att ha gjort backup..och så måste jag ringa DHL för upphämtning..sen blir jag datorlös. JAG HATAR ATT VARA DATORLÖS! tur att Peppe har en dator och att vi har massa bra filmer att se. Men idag ska jag åtminstonde se nya avsnittet av True Blood som kom igår, och så måste jag se om första avsnittet på säsong 4 av Dexter. Ja. Det måste man.

Tur jag kan plugga när jag inte har någon dator. Sen kan jag sköta resten på jobbet och så där ;)
Ja, man är en mamma med många järn i elden. Synd man inte kan dela på sig ibland och klara av allt man vill.
Jag måste köpa flera pärmar eller något liknande att förvara papper i…Hm.
Får också bli Ikea. Måste ha ny torkställning också! Ah! Det måste jag köpa direkt när jag går hem imorgon, våran brakar ihop vilken dag som helst. :D
Just ja, jag måste ut till Dollarstore också, var en massa saker jag såg i annonsbladet som jag bara måste ha, både jag och Peppe blev helt kära.

0