Mensvärk från helvetet

Alltså, ja, vad ska man säga. Mensvärk. Uff. Inget jag gillar precis..
Har varit ute med Mina en sväng, och det hjälper ju för stunden, att gå alltså. Sen kommer man in och smärtan tilltar igen.
Brukar inte ta något för det, onödigt. Jag brukar inte äta alvedon eller sånt längre, förut åt jag det typ JÄMT för jag hade ont överallt.
Visst, jag har ont överallt än, men jag tar inga medel mot det längre, försöker att undvika det. Känns bättre i sinnet på något sätt.
Det enda jag tar är mina vitaminer och mina mediciner. Önskar jag kunde sluta helt med medicinerna, men så roligt ska vi INTE ha det.

Ska snart sätta mig och fortsätta skriva på min komplettering, och sen ska jag påbörja nästa skrivelse.
Bara skriva skriva skriva numera. Man blir bra på att ordbajsa, det måste jag ju säga.

Idag måste vi köpa nya fotbollskor åt Moa, hon har växt ur sina, på bara några månader. Yay! :P
Ungar, sluta växa!
Max hade några kompisar över här förra veckan, båda har större fötter än mig, och de går i femman. Hm. Har jag små fötter eller dom stora fötter? :O

Fick ett paket från Bokus igår, jag har vunnit en tävling där och vann ett bokpaket! Men ingen av dom föll mig i smaken, så dom ska en kursare få, hon var liksom delaktig i tävlingen, man skulle tipsa en vän om en bok och så kunde man vinna. Så hon ska få hela alltihopa av mig, varför ha böcker jag inte läser. :) Det är bättre dom går till någon som kanske läser dom, om inte går dom vidare och vidare. :)

Jag köpte mig ett nytt schampoo och balsam häromdagen, och igår kom det med posten, så igår tog jag mig en dusch och testade det. Gud vad härligt märke. Mitt hår är superfluffigt haha.
Var jag köpte det ifrån? Min favoritnätbutik. LYKO :)
Klickar du på bilden kommer du direkt till produkten på deras hemsida.

1192-901-0710_1

0