Mjao

Onsdag.
Jobbar 14-18 idag, och imorgon, pest och pina.
Solsken ute idag, strålande solsken. Man får nästan vårkänslor. :)
Idag är en sån där dag när man vill gå hand i hand i stan och bara flina fånigt åt varandra, det lät mysigt. Sen sätter man sig på ett litet cafe och dricker varm choklad och fortsätter hålla hand. Mys ;)

Ska nog skaffa lite oboy idag, så man kan göra varm choklad om kvällarna.
Då fattas bara världens underbaraste karl också..kom hiiit.. :)

Måste fylla i mer papper åt försäkringskassan idag, suck, men det måste göras asap, så man får sjukpenningen någon gång… :P

Tröttis idag, ja, ganska rejält, och hungrig, men jag har inget gott hemma, jag äter när jag kommer till jobbet, så får jag köpa något när jag kommer hem sen, skulle behöva fylla på kylskåpet lite granna, får fixa det.

Måste tvätta också, suck, då måste jag fylla på tvättkortet. Får fylla på det imorgon.

************************************************** ************************

För i HELSKOTTA! *svär*
Nu funkar inte bankomatkortet..jaha, banken imorgon då, härligt, underbart, nu när man behövde handla också, jippie. Ja, nu vet jag några som skrattar hånfullt, skratta ni, men grina när ni faller.

Jag har iaf världens bästaste pappa har jag kommit på idag… :)

Och trots bankomatkortsstrul och elaka kunder, så har jag pappsen, och så har jag världens underbaraste karln, som kommer HIT imorgon, åh, lycka.. :)
Massa dagar av kärlek, hoppas det blir fint väder så man kan gå ut och promenera på stan o grejor. Det kan vara det bästa ibland. Bara gå runt och glo och inte göra något vettigt alls, hålla hand o grejor, fjanterier, tyck så ni, men det är supermysigt när man mår som bäst.

Tror nästan jag ska gå och sova faktiskt, så man är pigg imorgon när man ska till banken

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *