Natt och Dag

Torsdag äntligen.
Imorgon är det fredag.
Skönt. Få vila, umgås, kramas. (Viktigt) :)

Ska jobba 14-18 idag, gah, sista timman är SÅÅÅ tråkig.

Imorgon får vi en till medarbetare till kundservice, och på måndag ännu en.
Bra bra, då får vi det lite lugnare. Då slipper vi stressa så mycket.

Dammsugit nu på förmiddagen, så slipper man det. Då kan jag bara fortsätta med resten när jag kommer hem ikväll så jag är klar sen, då kan man åka iväg över helgen med gott samvete.

Uh, hade en riktigt dålig dag igår, inte bra, men men, dagar kan inte vara bra jämt.
Ibland är dom dåliga, ibland är dom bra.

Nästa vecka ska jag och grannen pula dator, wie, skönt, slippa det här härket som inte vill fungera som den ska, äntligen få spela spelet jag fick i julklapp av karln också, kanske lite Sims 2 också? Fastna i träsket, så man har något o göra om kvällarna när man sitter här ensam och trökar :)

En timma kvar tills man ska åka till jobbet, bleh, vill inte, idag skulle jag nog hellre vilja vara hemma, gå runt här och städa, kanske göra lite tvättning, mm, det lät som en bra ide, men icke, man måste jobba sina timmar så man får ut den lilla lön man får. Hm, det påminde mig om att jag måste sända in blanketterna om sjukpenningen för den här månaden. Inte glömma. Ska nog ta och ringa försäkringskassan o höra hur lång tid det tar..? Hm.

Hungrig, magen kurrar, äsch, jag äter något när jag kommer till jobbet.

Sådärja, dagen avklarad, träffade nya vikarien idag också, trevlig :)

Nu ska jag bada bubbel, sen ska jag se på Pearl Harbor. Karln är ute och svirar han, till att ha det bra, men hoppas han har skoj. Det förtjänar han, och imorgon ska han få en sån stor kram så det är inte sant :)

0