Nertrappning pågår.

Ja jösses. Nu händer det grejor. Jag har i flera år ätit Venlafaxin för min depression, men nu efter ett tag på maxdos ska jag faktiskt få byta medicin. 
Äntligen.
Så nu går jag på nertrappning, under läkaruppsikt, tack och lov. Det ska bli skönt att slippa dom här, men är rädd för biverkningarna när man trappar ner.
De ska vara helvetiska säger dom. Jag som bara hatar när dom ger en brainzaps, uuurk. Låt oss hoppas att det blir milt, okej?
Men jag har tagit steget, får hjälp, det kommer bli bra till slut. Jag hoppas det.

Häromdagen hade jag en sån otrolig yrsel, jag låg i sängen och hela rummet snurrade bara jag rörde på huvudet. Fick lov att ta Postafen för jag mådde SÅ illa av allt snurrande.
När jag vaknade nästa morgon, borta?
Pratade med min läkare och hon var hundra på att jag hade haft kristaller som lossnat men som lagt sig till rätta sen under natten. Läskigt med kristallsjuka. Jag lovar, jag hatar ju att åka karuseller och dylikt, och det här, tusen gånger värre! FY FAN.

Vad mer händer? Jag får ju hjälp med min depression nu, jag har en remiss till psykiatrin som går iväg idag tror jag, min läkare sa något om det.
Synd nog ska hon sluta som min läkare, hon ska börja på ett annat arbete, men hon skulle remittera mig till någon av hennes kvinnliga kollegor.
Jag gillade henne verkligen, men, får hon ett ännu bättre jobb är det bra för henne, för hon är super.

Moa ska göra sin halsoperation på fredag, hon är väldans nervös, hon ska skala sina halsmandlar, för dom är typ enorma. De ville inte ta bort dom helt, utan de kommer skala av dom till hälften bara ungefär. Det kommer gå bra. Jag har köpt hem en massa isglass som kommer imorgon med mathem, så det blir super. :) 

Max bestämde sig för att han ville ha svart hår, så vi gick och köpte en svart mild toning, det blev superbra, åh så fin han är i svart hår. Våran charmör. :) 

Vi har klätt granen, lagt klappar under den, och mer klappar kommer nästa vecka, då ska jag och gubben shoppa lite till. Sen är vi redo för julafton.

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *