Point of no return

Idag gjorde jag något drastiskt. Haha.
Jag anmälde mig och betalade avgiften för en Startkurs på Friskis och Svettis.
Så här står det om den.

Kursen vänder sig till dig som aldrig tränat, eller inte har tränat på länge, och behöver bygga upp din styrka och kondition från grunden. Den är tänkt att fungera som en extra hjälp att komma igång så att du sedan både vill och klarar av att hålla igång träningen på egen hand.

Vi tränar tillsammans i en sluten grupp, två-tre träningspass i veckan, och varvar styrke- och konditionsträning. Allt på en enkel men effektiv startnivå som ökas sakta efterhand. Alla tränar efter sin egen förmåga och målsättning. Schemat består av många olika typer av pass så att var och en får möjlighet att hitta till just sin favoritträning – “sin grej”, som ger just dig lust att fortsätta!

Perfekt för mig! Så jag slog till. Nu finns ingen återvändo :)

startkurs

0