Rainbow child

”She knows him inside out
The things he dreams about
And makes them come true when she can
She knows all of his faults
The demons he’s fought
With nothin’ but his hard-workin’ hands”

Jaha, onsdag. Lunchutbildning idag. Hoppas dom har någon god mat, annars struntar jag i det.
Det gjorde jag förra veckan, strömming är gott, men när den ser ut som om den blivit flådd med raspjärn och stekt för tre veckor sen, då får det vara. Någon måtta får det faktiskt vara.

Jag och mitt morgonhumör, stackars karl, tur jag kommer upp ganska snabbt ändå så han slipper se eländet ;)

Sökt ett jobb än så länge idag, något jag inte riktigt vill jobba med, men ett jobb är ett jobb är ett jobb.
Måste ha pengar för att betala hyra, och bara jag får ett jobb så kan jag söka lägenhet där uppe och flytta upp direkt så fort jag kan. Fort fort fort.
Helst igår! =)
Men vore skönt om man kunde flytta upp till sommaren, då kan jag ta ut mina semesterdagar i ett kör och flytta. Har ungefär 25 semesterdagar kvar, inklusive dom jag hade sparat. Det vore ju helt toppen..*kolla om det finns mer jobb att söka*

Som ni ser, jag har ju det mesta planerat, allt som fattas är en inkomst, för jag vägrar ju vara arbetslös igen i Borlänge, jag vill bara vara där och må bra. Må bra! :)
Och med må bra innebär att få vara nära honom, min karl, min älskling, värsta bästa, min nallebjörn, min prins..

Underbar människa.
Jag måste ha gjort något rätt för o förtjäna en sån underbar människa i allafall, det tackar vi för :)

Jaha, nu har vi överklagat till Försäkringskassan då, få se hur det går, dom får nog ta i lite om jag ska vara nöjd, dom kan väl åtminstonde ta kontakt med läkaren som skrev ut sjukintyget och höra vad som gjordes etc? Men nää, kärringen orkar inte göra det, hon läser lite på sjukintyget och tar beslut från det..man kanske skulle bli handläggare på försäkringskassan? Då kan man sitta o göra ingenting hela dagarna och få topplöner. Jajamen! Hejja :P

Är lite smått trött idag, jag var så himla morgontrött imorse, satt bara o gäspade en bra stund, sen stapplade man upp och försökte göra iordning sig för att åka till jobbet.
Täckte över fåglarna igår när vi la oss, och dom hade inte vaknat imorse när jag gick upp iaf, något litet pip kom, men dom verkade acceptera att dom skulle sova, karln får ta bort handduken när han går upp, så får dom börjar babbla då.
För babbla, det kan dom, det lovar jag..jisses :)

Jaha, ensam i helgen då, karln åker hem imorgon igen, snyft…vill inte, helst av allt önskar jag att han stannade kvar ända tills jag flyttade hem ju, det vore ganska skönt :)

Jaha, vad ska jag göra nu då, jobba? Men jag är uppdaterad här, jag har bara två postenreklamationer kvar, och dom lär jag spara till eftermiddagen så jag har något o göra, annars kommer tiden gå toklångsamt..

Jag kanske ska..gå ut o röka eller nåt.
Halv tio, lunch halv tolv..gah. *kurrimagen*
************************************************** *****
Jaaaa, jag är så satans lycklig! Nu får det bli nästa vecka! :)

Nu är klockan snart fem, eller ja, hon är halv fem, undrar om jag ska ta och smita ut och röka lite fint så där, fniss.
Sen ska jag åka till centralen, hämta ut biljett åt karln, handla lite och sen åka hem till middagen som väntar och älsklingen. =)

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *