Ingredienser:
Champinjoner
Crème fraiche
Gul paprika
Körsbärstomater
Lövbiff
Pasta
Persilja
Rucola
Rödlök
Zucchini
Olja
Salt
Senap
Soja
Svartpeppar
Gör så här:
1. Förbered en kastrull vatten till pastan. Koka sedan 4 portioner pasta enligt anvisning på förpackningen.
2. Klyfta 1 gul paprika och 125 g champinjoner (½ ask). Dela 1 zucchini på längden och skiva till
halvmånar.
3. Fräs grönsakerna i lite olja tillsammans med ½ ask körsbärstomater i en stekpanna tills de fått fin färg.
Krydda med salt och svartpeppar. Lägg sedan över på en tallrik.
4. Under tiden: Finhacka 1 rödlök och ½ kruka persilja. Blanda persiljan och löken med 1 dl crème fraiche
och 1 msk senap (välj sort efter egen smak). Krydda med 2 krm salt och 1 krm svartpeppar. Bred
blandningen på skivor av ca 600 g lövbiff och vik ihop på mitten.
5. Stek lövbiffarna på hög medelvärme i lite olja, någon minut per sida. Lägg över på en tallrik efterhand och
vispa sedan ur pannan med 2 dl vatten och ½ tsk soja till en skysås. Sila av såsen om du önskar.
6. Servera fylld lövbiff med skysås och pasta, frästa grönsaker och 70 g rucola.