Slarvigast i världen

Jag måste vara den slarvigaste och mest glömska personen i världen just nu, jag har ju helt missunnat den här bloggen uppmärksamhet.
Så vad händer? Jag är förkyld, IGEN. Att stå i kassan är superkul, MEN, man blir ju föremål för alla slags sjukor måste jag ju säga. Som förkylningar, två stycken rejäla på tre månader.
Duktigt! Elaka kunder som smittar mig, kom gärna och handla massor men smitta mig inte haha.

Vad mer? Det händer väl inte så mycket, jag ska till Varberg för läkarbesök på måndag, var där i fredags förra veckan också och tog prover. Få se vad dom säger.

Ungarna växer och växer och trotsar och testar gränser som man gör i tonåren. Pust, ibland undrar man hur man orkar, men det funkar. De bra dagarna tar över dom dåliga dagarna.

Annars händer inte mycket mer. Det är snart december och julafton, och vi ska åka upp till Dalarna i jul och fira med släkten. Ska bli skoj. Ungarna ser fram emot det jättemycket så då är det bra.
Förhoppningsvis blir dom nöjda med sina klappar, de brukar bli det så jag vet inte varför jag funderar, men ni vet ju hur tonåringar är? Haha.

Måste ta itu med mina växter här hemma, köpte jord från coop och ja, fick en jävla hög med sorgmyggor på köpet, så jag måste köpa ny jord och plantera om praktiskt taget varenda en här hemma. Suck. Men vad gör man inte? Dessutom behöver mina hoyor lite bättre krukor, så det kanske blir bra. Ska köpa en hög med ampelkrukor också så det blir lite mer plats i fönstren.
Har gått och fått en hobby nu på senare tid, växter! Gud vad roligt det är att köpa skott och låta dom växa upp, en kick att se dom frodas. :)

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *