Slut på ensamheten!

Nu är Peppe på väg hem! Tjoho!
Han kommer hem efter 22 ikväll och gud vad skönt det ska bli.
Det blir lätt ensamt här hemma utan honom, ungarna är härliga, men det slår inte att få umgås med sina bästa vän.

Hittade hållare för ett fönster idag iaf, så jag ska stryka gardinerna och sätta upp dom i köket.
Sen ska det beställas insynsskydd till det fönstret också.

Imorgon ska jag jobba, och ungarna ska till dagis, sen är det fredag! Herregud vad den här veckan gick fort!
Helg!
Vi ska tillbringa helgen med att packa upp och installera oss mera här, det blir inte så mycket när Peppe åkte iväg direkt när vi flyttat in, men vad ska man göra, han måste ju sköta sitt jobb också, var ju någon workshop han åkte iväg på den här gången.

Just ja, jag kom på några saker till jag måste skriva upp på To Do listan, och sen några saker som ska skrivas upp på efterbesiktningslistan som ska lämnas in till Tunabyggen, såna där saker som dom missat etc. Det blev några stycken saker dom ska åtgärda. Bland annat väntar vi på en hatthylla eftersom den förra hyresgästen tagit bort den och sen slängt den? Mysko saker. Nåja, den är beställd enligt hemsidan ( man kan se statusen på ärendena nu på hemsidan och det är bra.) och ska komma nästa vecka.

Peppes jacka borde komma nästa vecka också, och Moas julklapp ska hämtas imorgon och gömmas.. ;)

Något som jag hoppas hitta i helgen är hemtelefonen, haha, vi har ju iptelefoni så det måste installeras och sättas igång, jag vet att läkaren försökt ringa oss, men hon skickade brev också, så hennes har jag talat med idag, nu ska Moa få antibiotika och så fick hon remiss till VC för att ta massa allergitest, få se om dom visar något också.
Barnen sitter och äter lite kvällsmacka och varm choklad innan det är dags för att börja med kvällningen, tänder ska borstas, pyjamas ska på, sagor ska läsas. Som vanligt på kvällen. Jag älskar kvällsrutinerna, jag älskar att vi kört samma rutiner sen dom var bebisar, vi har inga krångel alls om kvällarna, dom vet att dom ska gå och lägga sig sju och det funkar toppen. Rutiner is the shit.

Oh, just ja, korgar till badrummet måste jag skriva upp, korgar!

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *