Snart slut på det gamla året.

Snart är det nyårsafton och slut på 2009.
Sen börjar ett nytt år, ännu ett år, ännu ett år..
Åren går så fort.
Snart är man väl död också. Paniken bara skriker i mig, dödsskräcken.
Bara jag som har världens rädsla för att dö? För att försvinna?
För att aldrig mer andas, finnas till, få se barnen igen?
Fy sjutton.
Blä.

Idag är det snorkallt ute, så ni som måste ut, klä på er. Mycket.
Burr.
Frös nästan näsan av mig när jag gick till jobbet imorse.

Fryser som en tok här inne också, kallt här i hörnet önskar jag hade ett värmeelement!

Nyårslöften också, vad är ditt nyårslöfte?
Jag ska ner i vikt jag, sitter faktiskt här just nu och tittar på priserna på Friskis och Svettiskorten. Ska ha ett kort så jag kan gå och jympa minst två tre gånger i veckan, jag måste röra på mig, jag måste bygga upp styrka och få motionera. Det här går inte.
Det är ohållbart att man ska kunna gå ner i vikt genom att bara äta nyttigt, går inte, jag måste röra mig också, funkade bra när jag jobbade som städerska, för då rörde jag på mig hela dagarna, men det här jobbet, som växeltelefonist, jag sitter stilla, jag blir galen.
Det måste ändras.

Får gå själv och jympa, men vad gör man inte. Det måste ju göras.
Har ju gått själv tidigare och det funkade ju, trist att gå själv, men men.

Peppe är hemma och vabbar ungarna hela veckan, eller ja, tre dagar.
Moa är hostig och själv går han på penicillin så, två flugor i en smäll.
Ungarna får jullov och han får stanna hemma och ta det lugnt. :)

Synd nog att det blir så stökigt när dom är hemma, men får väl ta det i helgen antar jag, när jag inte jobbar.. :P

Skänker er min favortilåt idag. :)

0