Sponsrat inlägg: Inlägg i samarbete med Nordsec.se

Tänk om det skulle hända något med ditt hem, var förvarar du alla dina värdepapper?
I en burk? I ett kuvert? Tänk om det brinner, då försvinner allt. Eller om det kommer någon tjuv och rensar hemmet, och råkar ta dina papper?

Många banker hade förut bankfack man kunde förvara sina saker i, men nu har många banker slutat att ha den tjänsten, vilket gör att många har sina värdesaker och papper hemma istället. Då kan ett värdeskåp vara aktuellt.

 

Vad är då ett värdeskåp?

Värdeskåp

 

Det är lätt förklarat ett kassaskåp, och nu tänker ni kanske på Jönssonligan och deras kupper, men även privatpersoner kan ha ett skåp hemma.

Där kan du förvara det du tycker är värdefullt, dina kvitton, hårddiskar, pengar, premieobligationer, födelsebevis, kanske foton? Det DU tycker är viktigt att skydda.

Dessa skåp skyddar även inte bara för inbrott utan även vid brand, vilket är otroligt viktigt. Saker är bara saker, men det man vill ha kvar…ovärdeligt.

Nordsec erbjuder prisvärda och anpassningsbara värdeskåp för privatpersoner och företag. Det finns värdeskåp i olika storlekar och prisklasser.

Du finner mer information på https://www.nordsec.se/vardeskap-med-brandskydd och där kan du läsa allt du behöver för att skydda dina värdesaker. Dessa skåp är även godkända av försäkringsbolag, något som är mycket viktigt!

Efter att ha förlorat allt vi hade i en förrådsbrand, så önskar jag att jag hade haft ett värdeskåp i förrådet faktiskt. Många av våra bröllopsgåvor försvann, min vinylsamling från när jag var tonåring, barnens leksaker som vi ville spara, ja, mycket försvann i den branden. Om jag fick ett nu, då skulle jag stoppa in alla våra fotoalbum, kvitton, kopior av hårddiskar och annat man vill spara.

Vad skulle Du spara i ett värdeskåp? Behöver du ett?

0

Du kanske också gillar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *