Tiden bara rusar fram

Dagarna bara rusar fram, hinner knappt med, nyss var jag nygravid och nu är det ja, enligt beräkningarna 52 dagar kvar, men om man ska tro alla så kommer han komma ut tidigare :P
Vi får väl se vad som händer, när han behagar komma ut :)

Älsklingen kom hem lite tidigare igår, och mat hade han med sig, värsta söta..så låg vi i sängen och kollade Sjätte sinnet tills vi skulle sova. Myspys. Det är dom där stunderna man uppskattar mest! :)

Idag är det föräldragrupp klockan fyra..gäsp, jag hoppas jag lär känna de där tjejerna lite bättre…just nu känner jag mest bara som om att jag inte har något alls gemensamt med dem, dom har ju villa o grejor, kombi o lalala :P
Det är det enda de snackar om, inredning o renovering…var väl inte därför vi skulle vara där..vad jag förstår :P

Måste gå ner i källaren idag o hämta upp något o lägga bebiskläderna i.
De rosa iallafall, som inte våran pojk kommer vilja ha ;)

Imorgon ska vi hämta katterna och fåglarna. Mys! Lite härligt o ha djur här då :)

Just ja, jag har namnsdag idag också ser jag, för mamma har skickat sms :)

Väntar besked om en tvättmaskin som vi fått erbjudande att köpa, men vi måste ha måtten för att kunna placera den i badrummet där allt är fördraget för att installera en där. Vore ju skönt o ha, men den måste ju passa också! :)

Jag måste ju säga att min mamma bakar de bästa apelsinmarmeladsgifflarna.
Mums. :D
Hon får nog ta och baka flera. *ätit upp allihop redan*
Röd paprika är också gott.

Oooh, nu ringde systeryster..djuren kommer ikväll redan, mojs! :)
Och imorgon kommer syster och systerdotter o ska bo här några dagar medans de byter fönster i deras lägenhet. Värsta kollektivet. :)

Nu har pyret hicka igen, stackars. Han verkar tycka det är irriterande på något sätt, för efter några hickningar buffar han runt :)

Jaha, om en timma kommer älsklingen hem, då ska vi äta mat, sen springa på föräldragrupp, sen kommer djuren, åh :)

Nu ska jag gå och diska, sen ska jag hm, fixa håret, plocka ihop lite.

0