Torsdag.

Jaha, torsdag då.
Ungarna är lediga idag och imorgon. Vad ska vi hitta på? Hm.
Idag står det på schemat att gå på kupolen trots allt, mamma har skickat med mig ett par byxor som jag ska lämna tillbaka åt henne, dom passade inte. Hon, precis som jag, HATAR höga midjor i byxor. Bra grejor.
Höga midjor är riktigt hemskt.

Ungarna är påklädda och klara här, Moa står dock och bajsar låter det som…och snart kommer väl doften också..
Bara för att jag bytte blöja och klädde på henne..säkerligen ;)
Max han har suttit på pottan under barnprogrammen och långbajsat, så han är klar för dagen ;)

Vi har ätit frukost, och ja, vi är väl praktiskt taget redo för en ny dag.
Egentligen skulle jag vilja städa idag, men får göra det också, vi är ju inte ute hela dagen, tror jag.
Vi lär handla lite också, lite pålägg och annat grejsimojs, Max har beställt skinka och Moa ost.. :P
Många ensamma dagar framför oss har vi, idag, imorgon, lördag då är Peppe borta med jobbet hela dagen…och söndag är han väl hemma hoppas jag..sen måndag..då är vi ensamma igen när Peppe är på jobbet, då ska Moa till sjukhuset och träffa läkaren..ja, vi har väl lite o göra kanske..
Men ändå, är trist när Peppe inte är hemma. Faktiskt.

Nästa vecka har jag möte med min lärare och genomgång inför nya kursen, Medicinsk Grundkurs, och så ska jag ha möte med min handläggare på Arbetsförmedlingen också..var säkert något mer nästa vecka också, men inte som jag kommer på just nu, allt står i kalendern i köket, och min almanacka i väskan då.

Har lovat ungarna glass idag. Så det får jag väl stå för, Moa ska ha en Piggelin säger hon, och Max ska ha sin stora favorit..IceAge3 glassen…SUUUR citronglass..förstår inte hur han kan gilla den. Men han liksom sin pappa gillar citron och surt…burr..
Undrar om jag ska unna mig en liten glass idag också? Fast..näe..finns ingen god glass..enda glassen som är god är marsipanchoklad på lösglass.. :)

Nu ska jag dricka upp mitt te, sen ska jag ta och blöta håret så jag kan få någon styrsel på det idag också.

Undrar om mina böcker kommer idag? Hoppas! Vill läsa. :)

0

Du kanske också gillar

1 Comment

  1. Jadu…det mest skrämmande av allt är ju att de har ingen som helst lust eller anledning (i deras ögon) att ta reda på fakta heller….de HAR ju redan “sin sanning” Usch usch usch…hon borde flytta till USA, där har hon säkerligen en massa liktänkande att sitta o hata muslimer ihop med. På ett sätt är det ju enormt skönt att slippa denna människa o hennes ständiga misstolkningar o konstiga uppfattningar om saker o ting, samtidigt är det ju enormt tragiskt, då hon har 2 barn som kommer att bli en kopia av sin mor (och far) o gå runt i livet med en massa hat o fördomar…:(
    Ta hand om dina små o öppna ögonen på dem så att de VILL ta reda på själva!
    (fast det tror jag nog att du gör ;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *