Utannonsering av vårat hem

Jahapp, så var vi med på Lediga Lägenheter nu då. Ja, på Tunabyggens hemsida alltså.
Nu ska vi få folk som ska kika på hur vi bor, Hurr. :P
Är nog det enda som jag inte riktigt gillar med att byta lägenhet.
Men det är kul att se på andras lägenheter. Vaddå dubbelmoral.. :)

Jag fick sovmorgon idag! Max vaknade inte av sig själv vid fem. Han vaknade inte när Peppes väckarklocka ringde klockan sex. Han vaknade halv sju när han hörde att pappa Peppe gjorde något i köket. :) Knasunge.

Så vi har sett Teletubbies, ätit frukost, bytt blöja två gånger, och nu luktar det misstänkt som om nummer tre är på gång… :P

Busunge är vad han är. Han kan krypa runt, så vänder han sig om, flinar mot mig och så ökar han takten till någon av sina leksaker, slänger iväg den och skrattar. Knasunge. :)

Måste borsta av uteplatsen om någon ska komma och se på lägenheten, ser lite finare ut då, om inte utemöblerna är täckta av snö..egentligen borde vi ha täckt över dom, men vi har ingen presenning.. :P
Synd att det inte är snöfritt, uteplatsen är bra mycket finare när det är grönt och snöfritt.

Jag måste seriöst ha en bit silvertejp eller nåt sånt, och sätta över knapparna på sidan av teven, för Max älskar att byta kanal där, eller sänka volymen helt..busunge! :)
Morr.
Nej, nu ska jag byta blöja på stinkbomben, nu verkar han vara klar.

9:11
Tystnad.

Nu sover han, förmiddagsluren, äntligen, eftersom han vaknade senare idag somnade han senare också, ganska logiskt. Men nu sover han som en stock :)
Inte kunde jag ringa besiktningskillarna heller, för jag hade fullt upp att söva busungen.
Jaja, jag har en vecka på mig.
Vi satt och funderade igår, och det enda som dom kan skriva upp är nog borrhålen i vardagsrummet. Där vi satte upp ljushållaren. I Max rum har vi borrat i taket, men det kan vi spackla igen, likaså i vardagsrummet, där takfläkten sitter. Det är simpelt.
Vi har ju inte bott här så länge och inte hunnit göra något så att säga.

Nu ska jag slänga mig ner i soffan och slösurfa lite medans busungen sover :)

0